Yhteystiedot

Katja Mehtälä
Mehtäläntie 204
85500 Nivala
0400-806549

kapinatalli@kotinet.com

Uusimmat kuvat

Satunnainen kuva

Kapina-talli

Tallimme tarjoaa ratsastustunteja suomenhevosilla sekä pienemmille on käytössä shetlanninponit, russ- ja welsh mountainruunat sekä malopolski. Tallillamme järjestetään erilaisia kursseja sekä yhteistyössä NiRAn kanssa merkkisuorituksia.  

Tunneilla opetus. Opetuksesta vastaa talliyrittäjä Katja Mehtälä.

Katja on oppisopimuksen kautta käynyt hevostenhoitajaksi, joista teoriajaksot opiskeltu Kiuruvedellä. Tämän jälkeen kävi ½vuotta kestäneen ratsastuksenohjauksen jatkolinjan Kiuruvedellä vuosina -94-95. Ratsastustallilla työskentelyn jälkeen tuli suoritettua myös 3kk kestänyt hevosmetsurikoulutus Kurun Metsäoppilaitoksessa. Tämän jälkeen vuosi vierähti Muurasjärvellä Kaipaala-tallilla ravihevosia valmentaen ja hoitaen. Tuolloin tuli käytyä myös C-ajolupakoulutus. Toiselta ammatiltaan Katja on floristi, jota työtä on tullut tehtyä useamman vuoden ajan. Tämän hetken opinnot ovat EASEL-ohjaamisen parissa, jonka kautta tallin toimintatapoja ja tarjontaa tullaan muuttamaan osittain.

Tallillamme kasvatetaan suomenhevosia, joista osa on myynnissä. Tallille on myös hankittu pienhevosorivarsa Tintin Lakritsi, joten toiveissa on tarjonnan lisääminen sillekkin saralle sekä oman oriin käyttö kasvatukseen. Jalostuksessa käytetään ravi-, ratsu sekä pienhevostammoja. Pyrimme toiminnallamme lisäämään suomenhevosen tunnettavuutta myös lastenkin hevosena sekä monikäyttöhevosena.

Tallillemme on tehty turvallisuustarkastus syksyllä 2012. Turvallisuusasiakirja ja muut tärkeät tiedotteet löytyvät tallin ilmoitustaululta ja varustehuoneesta.

Tallilla pidettiin paloharjoitukset yhdessä Jokilaaksojen pelastuslaitoksen kanssa syksyllä 2013.

Tallimme tilat täyttävät uudet vuonna 2014 voimaan astuvat eläinsuojelumääräykset.

Tallillamme pidettäviin valmennuksiin voit myös vuokrata hevostamme.

Tallin ulkopuoliseen toimintaan emme vuokraa hevosiamme.