Tolstoy

Shetlanninponiruuna

s.20.5.2003

Kasv. Sellen Bore Liselotte, Ruotsi

i. Thunderstorm

e. Madonna

ei. Gletness Rockall

enn. 3.34,2

Rotuponinäyttelyissä 3xIIpalk, 3x IIIpalk. Oripäiviltä Ypäjältä haettu ruunauslupa.

väri voikko

Sk. 94cm

lyktans_eminette_ja_tolstoy_nayttelykuvia_015.jpg

Tolstoy on tallimme rakastetuin alkeisponi, joka osaa kuitenkin paljon asioita. Tolstoy on opettanut lukuisille ratsastajille ratsastuksen alkeet ja ensimmäiset laukannostot. Tolstoy osaa myös pohkeenväistöt ym, jos vain löytyy tarpeeksi pieni ratsastaja, joka pystyy jo niitä harjoittelemaan. Toimii maastoissa kärkiponina ja ponitalutuksissa veturina. On toiminut erityisryhmien kanssa sekä päiväkotiryhmien kanssa.

Tolstoylla on useat lapset opetelleet ajamisen ja valjastamisen aakkoset. On ollut myös mukana ponikorttikurssiponina kahdesti. Tästä kuitenkin jäänyt jo eläkkeelle.

Tolstoylla on muissakin asioissa pitkä CV. Tolstoy on osallistunut helppoihin ja vaikeisiin ohjasajo- ja driving class-luokkiin voittaenkin niitä. Osallistunut agilitykurssille sekä agilitykilpailuihin sijoittuen niissä. Lukuisat näyttelyt rotuponikehissä takana sekä match showssa. Tolstoy on aina valmis matkalle ja toimii seuralaisena ravireissuilla nuoremmilla hevosilla. Tolstoy valmistui EASEL-poniksi ja on näinollen Katjan 1. EASEL-työpari. Tolstoy on viimeisimpänä saavutuksenaan toiminut äitinä orpovarsallemme, jonka emä menehtyi varsan ollessa kuukauden ikäinen.

Painoraja 40kg, pituusraja 140cm

lyktans_eminette_ja_tolstoy_nayttelykuvia_037.jpg